logo

Achtergrond informatie

In een tijd waar meer niet mag dan wel, heeft iedereen behoefte aan gezelligheid en genieten. Bitesandbikes.nl organisator Frank Böhm weet er alles van. Zijn muziek- en entertainmentbedrijf Flexcitement.com kwam in maart 2020 met een klap tot stilstand.

“Mijn passie is verbinden, verbazen, verrassen en vermaken, en dit probeer ik in 2021 nog steeds. Van online entertainment met Popquiz.video tot de Surprise Drive In, altijd kijken wat wel nog mogelijk is. En aangezien nieuwe restaurants uitproberen altijd al mijn hobby was, en mountainbiken/fietsen hierbij is gekomen, heb ik nu een culinaire twist gegeven aan mijn passie. Zo is Bites & Bikes ontstaan, een culinair avontuur waarmee de lokale horeca gesteund wordt. Wekelijks zullen er routes richting alle windrichtingen gaan rouleren. We zijn gestart met oost richting Spaarndam en west richting Bloemendaal aan Zee.”

De gerechten die de restaurants bereiden worden in de aanloop van iedere tocht bekend gemaakt op Facebook.com/bitesandBikesnl en Instagram.com/bitesandbikesnl. Op deze pagina’s kun je ook meer informatie vinden, zoals acties, nieuwe routes en deelnemende restaurants en andere handige weetjes.

Bites and Bikes

KvK: 34183879

©Flexcited

Volg ons